De oceaanredder

Kristalhelder water in elke Oceaan en uit elke kraan. Een Dopper wordt duurzaam geproduceerd. En ja, de meeste Doppers worden gemaakt van plastic. Maar van plastic dat keer op keer kan worden gebruikt. En als je er genoeg van hebt, niet dat dat ooit zal gebeuren, dan kan hij volledig worden gerecycled!

Wij maken verschil

We hebben het over onmiddellijk verschil. Want we moedigen zowel bedrijven als individuen aan om water uit de kraan te drinken. Daarnaast starten we schoon drinkwater projecten in Nepal.

Investeren in lokale ondernemers

Waar problemen zijn, zijn ook oplossingen. En lokale changemakers proberen de problemen om te zetten in kansen. Smart Paani is zo’n changemaker. In Kathmandu bouwt men installaties die regenwater opvangen en filteren. Buiten Kathmandu verzamelt men grondwater, wat wordt gefilterd met biozand filters, zodat het wordt omgezet in drinkwater. Eenvoudige oplossingen werken het beste. Daarom werkt Dopper samen met Smart Paani. We schenken installaties aan de Nepalese scholen, waardoor in 2020 ongeveer 9000 leerlingen toegang zullen hebben tot schoon drinkwater.