Kerstpakketten

Wereldwinkel Ridderkerk verzorgt al heel veel jaren relatiegeschenken en kerstpakketten voor bedrijven, instellingen en particulieren. Dit jaar is een kerstpakket meer dan ooit een middel om uw medewerkers betrokken te houden in ‘Corona-tijden’.

Waarom een Fair Trade kerstpakket van de Wereldwinkel Ridderkerk?

• u laat uw medewerkers, klanten of relaties zien dat u maatschappelijk betrokken bent
  • u gunt hardwerkende ondernemers in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs
  • uw pakket wordt maatwerk; kies voor een thema of kleur; alles is mogelijk
  • onze vrijwilligers pakken uw pakket feestelijk en gratis in

Gratis bezorgd bij uw medewerkers
Wij bezorgen uw kerstpakketten in de regio gratis bij uw bedrijf. Maar misschien werken uw medewerkers wel vanuit huis. Wij denken graag met u mee hoe we de pakketten thuis bij uw medewerkers kunnen bezorgen. Onze vrijwilligers zetten namelijk graag hun tijd kosteloos in.

Contact
Neemt u voor meer informatie of het opvragen van de kerstpakketten brochure contact op met Truus Luijendijk. Zij kan u ook in de winkel in Ridderkerk laten zien wat alle mogelijkheden zijn. Tel. 06 - 41229636 of