Ketting

Een ketting vinden bij uw outfit? Onze unieke dames kettingen kunnen elke outfit compleet maken. Kettingen voor elke gelegenheid, tijdstip en seizoen.

De productie van de kettingen

Elk seizoen worden nieuwe sieraden ontworpen. Er wordt een prototype gemaakt om te zien of kleuren, afmetingen ect. bevallen. Is dit naar tevredenheid dan gaat de ketting in India in productie.

Hiervoor worden ter plaatse materialen ingekocht en voor de thuiswerkende medewerkers ingepakt. Mannelijke sieradenmakers werken in het bedrijfspand, de vrouwen, die de sieraden maken, werken thuis. Voor veel vrouwen is het een uitkomst maar soms ook noodzaak.

De reden om dit te starten is om de mensen te helpen hun Fair Trade producten te verkopen, tegen een eerlijke prijs, aan mensen die het concept van eerlijke handel begrijpen. Met de winst ervan helpen we een onderwijsproject in India te starten voor kinderen in weeshuizen. Er zal dus een tweeledig voordeel zijn voor de achtergestelde gemeenschap in India. Enerzijds zullen de Indiase ambachtslieden hun producten kunnen verkopen voor een eerlijke prijs en anderzijds profiteren de kinderen in weeshuizen van het onderwijsproject.

Er worden maar kleine oplages van de sieraden geproduceerd, zodat u verzekerd bent dat niemand in uw omgeving hetzelfde sieraad draagt.

Dit alles wordt fair trade geproduceerd.